Hi Freelancers on Upwork, Are you looking to crack Upwork English Spelling Test, Here is something you will really benefit from as I also did. I have posted 83 Answered Test Questions for Upwork recent test titled “Upwork English Spelling Test (U.S. Version)”. I personally have used these answers and got 1st place every time I took this Upwork English Spelling Test. I often post articles on recent Upwork Skill Test Answers. Hope you all will use these answered questions to get Good Score on Upwork English Spelling Test. Please don’t forget to share this article with your friends and colleagues so that they can also crack Upwork English Spelling Test and get good scores. If you have suggestions for any new question regarding this Upwork English Spelling Test, please post your feedback in comment section.
Upwork English Spelling Test Result Score
83 Answered Test Questions For Upwork English Spelling Test [To Score 1st place] :

1. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Pageant
b. Poignant
c. Plummage
d. Priggish

2. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Persue
b. Parsue
c. Persou
d. Pursue

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:
a. amnesty
b. amnasty
c. anmesty
d. emnesty

4. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Vacuum
b. Vaccuum
c. Vacumm
d. Vaccum

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:
a. architecture
b. arkhitecture
c. arcitecture
d. arckitecture

6. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Forfiet
b. Forfeit
c. Forefeit
d. Fourfit

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.

Answers:
a. specificaly
b. specifically
c. specifycally
d. specificly

8. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Posess
b. Poesess
c. Possess
d. Pozess

9. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Idiosyncracy
b. Idiosincrasy
c. Idiosyncrasy
d. Ideosyncracy

10. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Manoeuvar
b. Manouver
c. Maneuver
d. Manuver

11. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Councelor
b. Condescend
c. Camouflage
d. Criticize

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:
a. orchestraited
b. orchestrated
c. orchestreated
d. orcestrated

13. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Rhythmical
b. Reminiscence
c. Rheumatism
d. Resevoir

14. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Reminiscience
b. Reminiscence
c. Reminescence
d. Reminisense

15. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Yacht
b. Youthful
c. Yeilding
d. Yesterday

16. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Wierd
b. Wired
c. Whined
d. Willful

17. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Embarassment
b. Embrassement
c. Embarrasment
d. Embarrassment

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:
a. accquired
b. ecquired
c. acquired
d. akquired

19. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Cachet
b. Connoisseur
c. Charateristic
d. Catastrophe

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Adress
b. Addrress
c. Addres
d. Address

21. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Temperamental
b. Tempermental
c. Temperamentle
d. Temparamental

22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Accomodate
b. Analyze
c. Acknowledgment
d. Asterisk

23. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Heinous
b. Henous
c. Heinus

24. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:
a. vicous
b. vicious
c. vicoius
d. vicius

25. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Gauge
b. Gaje
c. Guage
d. Gaige

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:
a. perpetual
b. perpechual
c. purpetual
d. perptual

27. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Excesive
b. Exccesive
c. Excessive
d. Exceesive

28. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Priveledge
b. Privilage
c. Privilege
d. Privelege

29. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:
a. illumenate
b. iluminate
c. illuminate
d. elluminate

30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.

Answers:
a. twelvth
b. twelfth
c. twelfeth
d. twelth

31. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Exhilirate
b. Exhilarate
c. Exhilireat
d. Exhilrate

32. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Bureaucrasy
b. Buroucracy
c. Bureaucracy
d. Beuraucracy

33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:
a. nocternal
b. nocturnal
c. noctarnal
d. nacturnal

34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:
a. sacreligious
b. sacrelegious
c. sacrilegious
d. sacrilgious

35. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Hemorrhage
b. Harass
c. Hankerchief
d. Hypocrisy

36. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Sophomore
b. Supersede
c. Susceptable
d. Spontaneous

37. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Conscentiuos
b. Consentious
a. Conscientous
c. Conscientious

38. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Enhancement
b. Elicit
c. Enegma
d. Ecstasy

39. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:
a. labretory
b. laboratary
c. laboratory
d. labratory

40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:
a. pshycology
b. psycology
c. psyhcology
d. psychology

41. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:
a. diminutive
b. diminuative
c. deminutive
d. dimminutive

42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:
a. nuisance
b. nuisents
c. newsanse
d. nuisince

43. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:
a. kindergarden
b. kindegarten
c. kindergarten
d. kindegarden

44. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:
a. congradulated
b. congrachulated
c. congratulated
d. congratilated

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.

Answers:
a. barbecue
b. barbequeue
c. barbycue
d. barbcue

46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:
a. fiancé
b. finance
c. feancé
d. fience

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:
a. existence
b. existance
c. existense
d. existanse

48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:
a. reincanation
b. reincarenation
c. reincarnation
d. reincantation

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:
a. liasion
b. liaison
c. liasone
d. leason

50. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?

Answers:
a. Restaureter
b. Restaurater
c. Restaurateur
d. Restourateur

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

Answers:
a. itenreray
b. itinerary
c. iteneray
d. itinirary

52. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:
a. dissapointing
b. dissappointing
c. disapointing
d. disappointing

53. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:
a. Carnivorus
b. Carnivorous
c. Carnivoures
d. Carnivoreus

54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.

Answers:
a. Neumonia
b. Penumonia
c. Pneumonia
d. Pnuemonia

55. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:
a. prollifically
b. prolificaly
c. prollificaly
d. prolifically

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:
a. loose
b. looze
c. lose
d. louse

57. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer.

Answers:
a. flabergasted
b. flabberghasted
c. flabbergasted
d. flabbergashted

58. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:
a. plagiarism
b. plagiarizm
c. plagerism
d. plagirism

59. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:
a. Pronounciation
b. Pronuciation
c. Pronuncitation
d. Pronunciation

60. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
a. Fluorescent
b. Fullfill
c. Facsimile
d. Fictitious

61. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:
a. Carribean
b. Caribbean
c. Carribbean
d. Caribeen

62. Identify the misspelled word in the list below

Answers:
a. Parallel
b. Prevalent
c. Prejudice
d. Perserverance

63. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Quixotic
b. Quite
c. Questionaire
d. Quarantine

64. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:
a. Goverment
b. Governmant
c. Government
d. Govermant

65. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Vengeance
b. Vengance
c. Vengents
d. Vengence

66. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below

Answers:
a. Ligitimate
b. Legitimate
c. Legetimate
d. Legitemate

67. Choose the coned spelling of the won] from the options below

Answers:
a. Unanimus
b. Unanemous
c. Unanimess
d. Unanimous

68. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:
a. Referense
b. Refrence
c. Reference
d. Referance

69. Identity the misspelled word in the list below

Answers:
a. Indivisible
b. Irresistable
c. Indispensable
d. Irresponsible

70. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Managable
b. Millennium
c. Minuscule
d. Miscellaneous

71. Identify the misspelled word in the list below.
a. Stationery
b. Statutory
c. Sincerely
d. Sanctuery

72.Choose the correct spelling of the word from the options below
a. Efficency
b. Efficentsy
c. Effciensy
d. Efficiency

73.Choose the correct spelling of the word from the options below
a. Neccesary
b. Necessary
C. Neccessary
d. Necesary

74. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Hienous
b. Henous
c. Heinus
d. Heinous

75. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Definitly
b. Definately
c. Defenitely
d. Definitely

76. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
a. Enhancement
b. Elicit
c. Enigma
d. Ecstacy

77. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Occasion
b. Occurence
c. Overrun
d. Opponent

78. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Occasion
b. Occurrence
c. Overrun
d. Opponant

79. Identify the misspelt word in the list below

Answers:
a. Mischeivous
b. Misanthrope
c. Mussel
d. Malicious

80. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
a. Manoeuvre
b. Manouver
c. Manuevre
d. Manuver

81. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:
a. Leiutenant
b. Luietenent
c. Lieutanent
d. Lieutenant

82. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
a. Develop
b. Desciple
c. Dilemma
d. Discipline

83. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
a. Dexterity
b. Dyeing
c. Dessecrate

 

Thanks for reading this article “Upwork English Spelling Test”. I will be posting Answered test questions for other tests that Upwork started in 2017. Are you looking to Speed up your System? Click here
If you think this Upwork English Spelling Test Answers Article really helped you in achieving a Good Score on Upwork Skill Tests, then please do share your Upwork English Spelling Test result screenshot in comments section below and share it with other freelancers on Upwork.
Thinking to crack Upwork PHP Test, I have what you are looking for in this next article.

One response to “Upwork English Spelling Test Answers (1st place)”

  1. Thesе are gеnuinely fantastic ideas in concerning
    blogging. You have touched some fastidious points here.
    Any way keep up writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *